U-Cursos ::

FBQI4215-1 Procesos de Conservacion por Altas Temperaturas 2016, Segundo Semestre

  • Compartir Recargar
  • Contacto
  • Entrar

Procesos de Conservacion por Altas Temperaturas

FBQI4215-1 - Segundo Semestre 2016

  • Historial
  • Horario
  • Integrantes
  • Presentación
  • Historial

Historial

  • Material Docente

    11. Solar pasteurization.pdf 22 Sep 201622/09/16 a las 21:10 hrs.2016-09-22 21:10:22

    Natalia Vera C. Natalia Vera C.

  • Material Docente

    10. Pasteurization and sterilization of beer.pdf 22 Sep 201622/09/16 a las 21:06 hrs.2016-09-22 21:06:22

    Natalia Vera C. Natalia Vera C.

  • Material Docente

    9. Kinetics of Texture and Colour Changes in Chicken Sausage During Superheated Steam Cooking.pdf 22 Sep 201622/09/16 a las 21:05 hrs.2016-09-22 21:05:22

    Natalia Vera C. Natalia Vera C.

  • Material Docente

    8. Investigation of Non-Thermal Sterilization Method of pulsing barrier discharging.pdf 22 Sep 201622/09/16 a las 21:04 hrs.2016-09-22 21:04:22

    Natalia Vera C. Natalia Vera C.

  • Material Docente

    7. Industrially Relevant Canning Trials with a Sterilisation time temperature integrator.pdf 22 Sep 201622/09/16 a las 21:04 hrs.2016-09-22 21:04:22

    Natalia Vera C. Natalia Vera C.

  • Material Docente

    6. Changes in antioxidant properties and volatile compounds of kaffir lime leaf as affected by cooking processes.pdf 22 Sep 201622/09/16 a las 21:04 hrs.2016-09-22 21:04:22

    Natalia Vera C. Natalia Vera C.

  • Material Docente

    5. Effect of extraction, pasteurization and cold storage on orange juice.pdf 22 Sep 201622/09/16 a las 21:03 hrs.2016-09-22 21:03:22

    Natalia Vera C. Natalia Vera C.

  • Material Docente

    4. Effect of cooking on aroma profile of red kidney beans.pdf 22 Sep 201622/09/16 a las 21:03 hrs.2016-09-22 21:03:22

    Natalia Vera C. Natalia Vera C.

  • Material Docente

    3. Comparison of vacuum treatments and tradicional cooking using instrumental and sensory analysis.pdf 22 Sep 201622/09/16 a las 21:02 hrs.2016-09-22 21:02:22

    Natalia Vera C. Natalia Vera C.

  • Material Docente

    2. Combined effect of blanching and sonication on quality botlle gourd juice.pdf 22 Sep 201622/09/16 a las 21:02 hrs.2016-09-22 21:02:22

    Natalia Vera C. Natalia Vera C.

  • Material Docente

    1. Review of Potential Pasteurization Methods for Apple Cider.pdf 22 Sep 201622/09/16 a las 21:01 hrs.2016-09-22 21:01:22

    Natalia Vera C. Natalia Vera C.

  • Foro

    Re (3): Información de laboratorios 22 Sep 201622/09/16 a las 17:32 hrs.2016-09-22 17:32:22

    Leyla Sanhueza K. Leyla Sanhueza K.

  • Foro

    Re (2): Información de laboratorios 22 Sep 201622/09/16 a las 17:32 hrs.2016-09-22 17:32:22

    Leyla Sanhueza K. Leyla Sanhueza K.

  • Foro

    Re (1): Información de laboratorios 22 Sep 201622/09/16 a las 11:33 hrs.2016-09-22 11:33:22

    Paola Riquelme B. Paola Riquelme B.

  • Foro

    Información de laboratorios 21 Sep 201621/09/16 a las 22:10 hrs.2016-09-21 22:10:21

    Leyla Sanhueza K. Leyla Sanhueza K.

  • Historial

    Natalia Vera C. ha sido agregada como Ayudante 8 Sep 201608/09/16 a las 14:10 hrs.2016-09-08 14:10:08

    Luis Puente Díaz Luis Puente Díaz

  • Historial

    Leyla Sanhueza K. ha sido agregada como Ayudante 8 Sep 201608/09/16 a las 14:10 hrs.2016-09-08 14:10:08

    Luis Puente Díaz Luis Puente Díaz

  • Historial

    El servicio 'Votaciones' ha sido activado 26 Ago 201626/08/16 a las 10:16 hrs.2016-08-26 10:16:26

    Luis Puente Díaz Luis Puente Díaz

  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Tema:
    • Claro
    • Oscuro
  • Idioma:
    • Español
    • English
  • Políticas de Uso
  • Privacidad
  • Centro Tecnológico Ucampus