U-Cursos ::

AG050249-1 P-Degustación de Vinos 2014, Segundo Semestre

  • Compartir Recargar
  • Contacto
  • Entrar

P-Degustación de Vinos

AG050249-1 - Segundo Semestre 2014

  • Historial
  • Horario
  • Integrantes
  • Material Docente
  • Presentación
  • Historial

Historial

  • Material Docente

    Color de los vinos 2013.pdf 25 Sep 201425/09/14 a las 16:34 hrs.2014-09-25 16:34:25

    Marcela Medel M. Marcela Medel M.

  • Material Docente

    VINOS Varietales(230914).ppt 24 Sep 201424/09/14 a las 11:46 hrs.2014-09-24 11:46:24

    Marcela Medel M. Marcela Medel M.

  • Material Docente

    Memoria_sensorial-descriptivos_de_los_vinos-FICHAS_DE_CATAS_040912.pdf 24 Sep 201424/09/14 a las 11:42 hrs.2014-09-24 11:42:24

    Marcela Medel M. Marcela Medel M.

  • Material Docente

    Mobilization of short term memory capacity for odors in discriminative tests_implication for assessors selection_DValentin.pdf 10 Sep 201410/09/14 a las 11:52 hrs.2014-09-10 11:52:10

    Marcela Medel M. Marcela Medel M.

  • Material Docente

    the mouth-feel properties of polysaccharides and anthocyanins in a wine like medium_Vidal2004.pdf 29 Ago 201429/08/14 a las 13:37 hrs.2014-08-29 13:37:29

    Marcela Medel M. Marcela Medel M.

  • Material Docente

    study of volatile composition and sensory characteristics of new sherry vinegar derived products by maceration with frutis.pdf 24 Ago 201424/08/14 a las 15:01 hrs.2014-08-24 15:01:24

    Marcela Medel M. Marcela Medel M.

  • Material Docente

    Cromatografía de gases_EDuran.pdf 24 Ago 201424/08/14 a las 15:00 hrs.2014-08-24 15:00:24

    Marcela Medel M. Marcela Medel M.

  • Material Docente

    clase astringencia_RLopez.pdf 24 Ago 201424/08/14 a las 14:57 hrs.2014-08-24 14:57:24

    Marcela Medel M. Marcela Medel M.

  • Material Docente

    InvestigaciónEnologia_Lab_MJCB.pdf 18 Ago 201418/08/14 a las 09:56 hrs.2014-08-18 09:56:18

    Marcela Medel M. Marcela Medel M.

  • Material Docente

    contribution of non-volatile and aroma fractions to in mouth sensory properties of red wine.pdf 5 Ago 201405/08/14 a las 15:59 hrs.2014-08-05 15:59:05

    Marcela Medel M. Marcela Medel M.

  • Material Docente

    Influence of fermentation temperature on volatile thiols concentrations in Sauvignon blanc wines_Dubourdieu.pdf 5 Ago 201405/08/14 a las 15:59 hrs.2014-08-05 15:59:05

    Marcela Medel M. Marcela Medel M.

  • Material Docente

    Clase de aroma_050814.pdf 5 Ago 201405/08/14 a las 15:34 hrs.2014-08-05 15:34:05

    Marcela Medel M. Marcela Medel M.

  • Material Docente

    INTRODUCCION A LA DEGUSTACION_290714.pdf 5 Ago 201405/08/14 a las 15:34 hrs.2014-08-05 15:34:05

    Marcela Medel M. Marcela Medel M.

  • Material Docente

    VOCABULARIO PARA LA DEGUSTACION DE VINOS_LETRA A.doc 1 Ago 201401/08/14 a las 10:43 hrs.2014-08-01 10:43:01

    Marcela Medel M. Marcela Medel M.

  • «
  • 1
  • 2
  • «
  • 1
  • 2
  • Tema:
    • Claro
    • Oscuro
  • Idioma:
    • Español
    • English
  • Políticas de Uso
  • Privacidad
  • Centro Tecnológico Ucampus