U-Cursos ::

01ONH02-3 Programa de Seminarios en Nutrición Humana 2021, Primavera

  • Compartir Recargar
  • Contacto
  • Entrar

Programa de Seminarios en Nutrición Humana

01ONH02-3 - Primavera 2021

  • Historial
  • Horario
  • Integrantes
  • Material Docente
  • Novedades
  • Presentación
  • Historial

Historial

  • Notas

    Seminario 3 13 Dic 202113/12/21 a las 17:09 hrs.2021-12-13 17:09:13

    Fernando Pizarro Fernando Pizarro

  • Notas

    Seminario 2 13 Dic 202113/12/21 a las 17:09 hrs.2021-12-13 17:09:13

    Fernando Pizarro Fernando Pizarro

  • Notas

    Nota Final 13 Dic 202113/12/21 a las 17:09 hrs.2021-12-13 17:09:13

    Fernando Pizarro Fernando Pizarro

  • Notas

    Nota Seminario 13 Dic 202113/12/21 a las 17:09 hrs.2021-12-13 17:09:13

    Fernando Pizarro Fernando Pizarro

  • Clase Virtual

    Acaba de empezar una clase virtual (Jueves 9 de Diciembre) 9 Dic 202109/12/21 a las 14:56 hrs.2021-12-09 14:56:09

    Roberto Bravo Sagua Roberto Bravo Sagua

  • Historial

    El servicio 'Tests' ha sido activado 29 Nov 202129/11/21 a las 12:14 hrs.2021-11-29 12:14:29

    Treicy Aceitón G. Treicy Aceitón G.

  • Clase Virtual

    Acaba de empezar una clase virtual (Jueves 25 de Noviembre) 25 Nov 202125/11/21 a las 14:16 hrs.2021-11-25 14:16:25

    Paola Navarrete W. Paola Navarrete W.

  • Clase Virtual

    Acaba de empezar una clase virtual (Jueves 4 de Noviembre) 4 Nov 202104/11/21 a las 14:51 hrs.2021-11-04 14:51:04

    Arredondo Olguín Miguel Armando Arredondo Olguín Miguel Armando

  • Material Docente

    1 nuevo comentario 28 Oct 202128/10/21 a las 18:05 hrs.2021-10-28 18:05:28

    Verónica Maureira D. Verónica Maureira D.

  • Material Docente

    Edulcorantes 2021. Dr Francisco Pérez.pdf 28 Oct 202128/10/21 a las 17:58 hrs.2021-10-28 17:58:28

    Fernando Pizarro Fernando Pizarro

  • Material Alumnos

    Strong and Bitter Vegetables and Type 2 Diabetes. 28 Oct 202128/10/21 a las 17:10 hrs.2021-10-28 17:10:28

    Bastián Sobrevía P. Bastián Sobrevía P.

  • Material Alumnos

    Seminario 1 "NUTRICIÓN SANA: UN EJEMPLO DE DIETA SOSTENIBLE" 24 Oct 202124/10/21 a las 06:00 hrs.2021-10-24 06:00:24

    Camila Farías C. Camila Farías C.

  • Clase Virtual

    Acaba de empezar una clase virtual (Jueves 21 de Octubre) 21 Oct 202121/10/21 a las 14:46 hrs.2021-10-21 14:46:21

    Gerardo Weisstaub Gerardo Weisstaub

  • Historial

    El servicio 'Enlaces' ha sido activado 20 Oct 202120/10/21 a las 18:15 hrs.2021-10-20 18:15:20

    Treicy Aceitón G. Treicy Aceitón G.

  • Material Docente

    2021-Monthé-Dreze-Maternal diet in pregnancy is associated with differences in child body mass index trajectories from birth to adolescence.pdf 13 Oct 202113/10/21 a las 18:30 hrs.2021-10-13 18:30:13

    Fernando Pizarro Fernando Pizarro

  • Material Docente

    2019-Wibaek R-Associations of fat mass and fat-free mass accretion in infancy with body composition and cardiometabolic risk markers at 5 years. The Ethiopian iABC birth co.pdf 13 Oct 202113/10/21 a las 18:29 hrs.2021-10-13 18:29:13

    Fernando Pizarro Fernando Pizarro

  • Material Docente

    2019-Mohammadifard-Trace minerals intake. Risks and benefits for cardiovascular health (material complementario).pdf 13 Oct 202113/10/21 a las 18:28 hrs.2021-10-13 18:28:13

    Fernando Pizarro Fernando Pizarro

  • Material Docente

    2018-Suarez-Decreased iron stores are associated with cardiovascular disease in patients with type 2 diabetes both cross-sectionally and longitudinally.pdf 13 Oct 202113/10/21 a las 18:28 hrs.2021-10-13 18:28:13

    Fernando Pizarro Fernando Pizarro

  • Material Docente

    2013-Choi -Effects of excess dietary iron and fat on glucose and lipid metabolism.pdf 13 Oct 202113/10/21 a las 18:27 hrs.2021-10-13 18:27:13

    Fernando Pizarro Fernando Pizarro

  • Material Docente

    2021-Pontes-Effects of probiotics on body adiposity and cardiovascular risk markers in individuals with overweight and obesity A systematic review and meta-analysis.pdf 13 Oct 202113/10/21 a las 18:26 hrs.2021-10-13 18:26:13

    Fernando Pizarro Fernando Pizarro

  • Material Docente

    2020-Binda-Criteria to Qualify Microorganisms as Probiotic in Foods and Dietary Supplements.pdf 13 Oct 202113/10/21 a las 18:26 hrs.2021-10-13 18:26:13

    Fernando Pizarro Fernando Pizarro

  • Material Docente

    2020-Avalos-Cannabinoid CB1 Receptors in the Intestinal Epithelium Are Required for Acute Western-Diet Preferences in Mice. Nutrients..pdf 13 Oct 202113/10/21 a las 18:25 hrs.2021-10-13 18:25:13

    Fernando Pizarro Fernando Pizarro

  • Material Docente

    2010-Yoshida R-Endocannabinoids selectively enhance sweet taste.pdf 13 Oct 202113/10/21 a las 18:24 hrs.2021-10-13 18:24:13

    Fernando Pizarro Fernando Pizarro

  • Material Docente

    2021-Binns-Climate Change, Food Supply, and Dietary Guidelines.pdf 13 Oct 202113/10/21 a las 18:24 hrs.2021-10-13 18:24:13

    Fernando Pizarro Fernando Pizarro

  • Material Docente

    2017-vonKoerber-Wholesome Nutrition an example for a sustainable diet.pdf 13 Oct 202113/10/21 a las 18:23 hrs.2021-10-13 18:23:13

    Fernando Pizarro Fernando Pizarro

  • 1
  • 2
  • »
  • 1
  • 2
  • »
  • Tema:
    • Claro
    • Oscuro
  • Idioma:
    • Español
    • English
  • Políticas de Uso
  • Privacidad
  • Centro Tecnológico Ucampus